Προσφορά ηλ. καταστήματος για την εταιρεία "Αυθεντικό" - NOOSS.GR IT & WEB SOLUTIONS

Προσφορά ηλ. καταστήματος για την εταιρεία "Αυθεντικό"

Η πρόταση υποβλήθηκε από: NOOSS.GR - IT & WEB SOLUTIONS

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε αυτήν τη συναρπαστική νέα προσπάθεια σας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά σας να γίνεται πραγματικότητα, θα ήμαστε χαρούμενοι να είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε την πρόταση που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Βήματα ολοκλήρωσης του έργου

Έρευνα

Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο που θα ορίσει η εταιρεία σας, θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε, με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ανάλυση απαιτήσεων

Οι απαιτήσεις κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές, για τον λόγο αυτό από τα πρώτα στάδια της συνεργασίας, παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο απαιτήσεων, το οποίο θα καλύπτει τις προσδοκίες της εταιρείας, χωρίς να υπερβαίνει το κόστος της επένδυσης.

Κατασκευή

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το WooCommerce, το δημοφιλέστερο πρόσθετο ηλεκτρονικών συναλλαγών στον κόσμο. Με την χρήση του παρέχουμε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμών ( Κάρτα, paypal, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα ), τρόπους αποστολής ( Courier, άλλο ), χωρίς περιορισμό προσθήκης προϊόντων. * Βασική προϋπόθεση της έναρξης της κατασκευής του ηλεκτρονικού καταστήματος, η ολοκλήρωση της ανάλυσης των απαιτήσεων.

Προσθήκη προϊόντων

Φροντίζουμε να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα, με το άτομο που θα μας υποδείξει η επιχείρηση, ώστε να εκπαιδευτεί σωστά στην διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος. * Προσθήκη 50 κωδικών ( προϊόντων ) από την εταιρεία μας, πριν την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τελικός έλεγχος

Με την ολοκλήρωση της προσθήκης των προϊόντων, περνάμε στο τελικό στάδιο του τελικού ελέγχου καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τα εξής: 1. Έλεγχος νέων ενημερώσεων 2. Έλεγχος όλων των λειτουργιών εγγραφής νέων χρηστών 3. Έλεγχος ολοκλήρωσης παραγγελίας με όλους τους τρόπους πληρωμής 4. Έλεγχος ταχύτητας ηλεκτρονικού καταστήματος

Έναρξη

Το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει την λειτουργία του χωρίς προβλήματα. ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ !

Πρόσθετες υπηρεσίες

Δημιουργία & Διαχείριση social media

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και διαχείριση της προβολής της επιχείρησης σας στα κοινωνικά δίκτυα. Με καθημερινή δημιουργία περιεχομένου στα πιο σημαντικά social media, προβάλουμε αποδοτικά την επιχείρηση σας με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Δημιουργία Facebook & Google ads

Η χρήση νέων τρόπων διαφήμισης των προϊόντων & υπηρεσιών μιας επιχείρησης είναι επιβεβλημένη. Άμεση προβολή σε συγκεκριμένο κοινό και γεωγραφική περιοχή, είναι μερικοί τρόποι στόχευσης της διαφήμισης. Ακόμη η απόδοση της διαφήμισης είναι μετρήσιμη, αντίθετα με τους παραδοσιακούς τρόπους (τηλεόραση - ραδιόφωνο - φυλλάδια).

Βελτιστοποίηση SEO

Ένας σημαντικός τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας αποτελεί η βελτιστοποίηση εμφάνισης στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην χρήση καλών πρακτικών βελτιστοποίησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για την καλύτερη κατάταξη.

Προσθήκη προϊόντων

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλαμβάνει την δημιουργία των προϊόντων με το παρακάτω κόστος. Προϊόντα 1 - 100 [ 2€ / προϊόν ] Προϊόντα 101 - 300 [ 1.80€ / προϊόν ] Προϊόντα 301 - 500 [ 1.50€ / προϊόν ] Προϊόντα 501 - 1000 [ 1.20€ / προϊόν ] Προϊόντα > 1000 [ 1.00€ / προϊόν ]

Χρονοδιάγραμμα

Εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα:

Ιούλιος - Αύγουστος

Έρευνα & Ανάλυση απαιτήσεων
1 εβδομάδα
Κατασκευή
1 - 2 εβδομάδες
Προσθήκη προϊόντων
1 εβδομάδα
Τελικός έλεγχος & Έναρξη
1 εβδομάδα

Η επένδυση σας

Παρακάτω σας αναλύουμε το συνολικό κόστος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Έρευνα & Ανάλυση απαιτήσεων
€150.00
Κατασκευή
€600.00
Τελικός έλεγχος & Έναρξη
€150.00

Σύνολο: €900

Έγκριση πρότασης

Θέλουμε να συνεργαστούμε και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση του νέου σας project. Αν και εσείς το επιθυμείτε, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας με λατινικούς χαρακτήρες (πχ KOSTAS PAPADOPOULOS) και πατήστε αποδοχή (accept).

This proposal has already been approved!

Η εταιρεία nooss.gr - it & web solutions, προσφέρει λύσεις στον τομέα του διαδικτύου από το 2012. Βοηθάμε κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν την προβολή τους και κατ επέκταση τον κύκλο εργασιών τους, με την χρήση νέων τεχνολογιών. Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την πρώτη μέρα, ώστε να καταφέρουμε μαζί, να πετύχουμε τους στόχους τους!