Προσφορά ηλ. καταστήματος για την εταιρεία "ISAC" - NOOSS.GR IT & WEB SOLUTIONS

Προσφορά ηλ. καταστήματος για την εταιρεία "ISAC"

Η πρόταση υποβλήθηκε από: NOOSS.GR - IT & WEB SOLUTIONS

Wave

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε αυτήν τη συναρπαστική νέα προσπάθεια σας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά σας να γίνεται πραγματικότητα, θα ήμαστε χαρούμενοι να είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρόταση που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Παραδοτέα έργου

Domain & Hosting

Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα φιλοξενηθεί σε σύγχρονο server, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μεγαλύτερες δυνατότητες, για την καλύτερη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Email

Έως δυο μοναδικούς λογαριασμούς email, με αποθηκευτικό χώρο 3 GB και δυνατότητα επέκτασης έως 50 GB.

Ηλ. κατάστημα

Χρησιμοποιούμε το δημοφιλέστερο πρόσθετο ηλεκτρονικού καταστήματος (WooCommerce) στον κόσμο για το WordPress.

Τρόποι πληρωμής

Θα χρησιμοποιήσουμε μεθόδους πληρωμής που δεν χρειάζεται να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή: 1. Αντικαταβολή 2. Κατάθεση σε τράπεζα

Τρόποι αποστολής

Courier

Πολυγλωσσικότητα

Το ηλ. κατάστημα θα περιλαμβάνει δυο γλώσσες (Ελληνικά - Αγγλικά)

Responsive theme

Ο σχεδιασμός του θέματος θα είναι responsive για την προσαρμογή του περιεχομένου σε κινητά και ταμπλέτες.

Newsletter

Σύνδεση με υπηρεσία δημιουργίας newsletter (Mailchimp)

Live chat

Προσθήκη συνομιλίας με το messenger (Facebook) στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Συγχρονισμός προϊόντων με Social media

Αυτόματος συγχρονισμός των προϊόντων με την σελίδα του καταστήματος στα social media Facebook & Instagram.

Ασφάλεια & Ταχύτητα

Χρήση τεχνικών για την προστασία και την αύξηση της ταχύτητας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

GDPR

Συμμόρφωση με τον κανονισμό GDPR

Βήματα ολοκλήρωσης του έργου

Έρευνα

Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο που θα ορίσει η εταιρεία σας, θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε, με την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ανάλυση απαιτήσεων

Οι απαιτήσεις κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές, για τον λόγο αυτό από τα πρώτα στάδια της συνεργασίας, παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο απαιτήσεων, το οποίο θα καλύπτει τις προσδοκίες της εταιρείας, χωρίς να υπερβαίνει το κόστος της επένδυσης.

Κατασκευή

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το WooCommerce, το δημοφιλέστερο πρόσθετο ηλεκτρονικού καταστήματος στον κόσμο. Με την χρήση του παρέχουμε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμών ( Κάρτα, paypal, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα ), τρόπους αποστολής ( Courier, άλλο ), χωρίς περιορισμό προσθήκης προϊόντων.

Προσθήκη προϊόντων

Φροντίζουμε να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα, με το άτομο που θα μας υποδείξει η επιχείρηση, ώστε να εκπαιδευτεί σωστά στην διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος. * Προσθήκη 50 κωδικών ( προϊόντων ) από την εταιρεία μας, πριν την έναρξη της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τελικός έλεγχος

Με την ολοκλήρωση της προσθήκης των προϊόντων, περνάμε στο τελικό στάδιο του τελικού ελέγχου καλής λειτουργίας, που περιλαμβάνει τα εξής: 1. Έλεγχος νέων ενημερώσεων 2. Έλεγχος όλων των λειτουργιών εγγραφής νέων χρηστών 3. Έλεγχος ολοκλήρωσης παραγγελίας με όλους τους τρόπους πληρωμής 4. Έλεγχος ταχύτητας ηλεκτρονικού καταστήματος

Έναρξη λειτουργίας

Το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα είναι έτοιμο να ξεκινήσει την λειτουργία του χωρίς προβλήματα. ΚΑΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ !

Πρόσθετες υπηρεσίες

Δημιουργία & Διαχείριση social media

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και διαχείριση της προβολής της επιχείρησης σας στα κοινωνικά δίκτυα. Με καθημερινή δημιουργία περιεχομένου στα πιο σημαντικά social media, προβάλουμε αποδοτικά την επιχείρηση σας με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων.

Δημιουργία Facebook & Google ads

Η χρήση νέων τρόπων διαφήμισης των προϊόντων & υπηρεσιών μιας επιχείρησης είναι επιβεβλημένη. Άμεση προβολή σε συγκεκριμένο κοινό και γεωγραφική περιοχή, είναι μερικοί τρόποι στόχευσης της διαφήμισης. Ακόμη η απόδοση της διαφήμισης είναι μετρήσιμη, αντίθετα με τους παραδοσιακούς τρόπους (τηλεόραση - ραδιόφωνο - φυλλάδια).

Βελτιστοποίηση SEO

Ένας σημαντικός τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας αποτελεί η βελτιστοποίηση εμφάνισης στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην χρήση καλών πρακτικών βελτιστοποίησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για την καλύτερη κατάταξη. 1. Έρευνα λέξεων κλειδιών 2. On-site βελτιστοποίηση 3. Mobile βελτιστοποίηση 4. Στρατιγική περιεχομένου 5. Off-site βελτιστοποίηση 6. Στρατιγική social media

Έλεγχος κατάταξης & ανταγωνισμού

Μηνιαία αναφορά βασικών στοιχείων κατάταξης του ηλ. καταστήματος: 1. Έλεγχος κατάταξης λέξεων κλειδιών (keywords). 2. Στατιστικά στοιχεία & επισκεψιμότητα. 3. Ανταγωνισμός (έλεγχος κατάταξης ανταγωνιστών). 4. Έλεγχος για πιθανές διορθώσεις. 5. Παρακολούθηση Backlinks

Προσθήκη προϊόντων

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλαμβάνει την δημιουργία των προϊόντων με το παρακάτω κόστος. Προϊόντα 1 - 100 [ 2€ / προϊόν ] Προϊόντα 101 - 300 [ 1.80€ / προϊόν ] Προϊόντα 301 - 500 [ 1.50€ / προϊόν ] Προϊόντα 501 - 1000 [ 1.20€ / προϊόν ] Προϊόντα > 1000 [ 1.00€ / προϊόν ]

Υποστήριξη

Η παράδοση του έργου σηματοδοτεί την συνέχεια της συνεργασίας μας. Προσφέρουμε τρία πακέτα τεχνικής υποστήριξης τα οποία μπορούν να βοηθήσουν αισθητά στην επιτυχία του ηλ. καταστήματος.

Χρονοδιάγραμμα

Εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα:

Έναρξη 01/01/2021 - Παράδοση 31/01/2021

Έρευνα & Ανάλυση απαιτήσεων
1 εβδομάδα
Κατασκευή
2 εβδομάδες
Προσθήκη προϊόντων
1 εβδομάδα
Τελικός έλεγχος & Έναρξη λειτουργίας
1 εβδομάδα

Η επένδυση σας

Παρακάτω αναλύουμε το συνολικό κόστος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Έρευνα & Ανάλυση απαιτήσεων
€250.00
Κατασκευή
€700.00
Τελικός έλεγχος & διορθώσεις
€150.00

Σύνολο: €1100

Έγκριση πρότασης

Θέλουμε να συνεργαστούμε και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση του νέου σας project. Αν και εσείς το επιθυμείτε, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας με λατινικούς χαρακτήρες (πχ KOSTAS PAPADOPOULOS) και πατήστε αποδοχή (accept).

This proposal has already been approved!

Η εταιρεία nooss.gr - it & web solutions, προσφέρει λύσεις στον τομέα του διαδικτύου από το 2012. Βοηθάμε κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν την προβολή τους και κατ επέκταση τον κύκλο εργασιών τους, με την χρήση νέων τεχνολογιών. Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την πρώτη μέρα, ώστε να καταφέρουμε μαζί, να πετύχουμε τους στόχους τους!