Προσφορά για την εταιρεία "Κωτσιόπουλος Αντώνιος" - NOOSS.GR IT & WEB SOLUTIONS

Προσφορά για την εταιρεία "Κωτσιόπουλος Αντώνιος"

Η πρόταση υποβλήθηκε από: NOOSS.GR - IT & WEB SOLUTIONS

Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε αυτήν τη συναρπαστική νέα προσπάθεια σας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το όραμά σας να γίνεται πραγματικότητα, θα ήμαστε χαρούμενοι να είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας. Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε την πρόταση που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Βήματα ολοκλήρωσης του έργου

Έρευνα

Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο που θα ορίσει η εταιρεία σας, θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τους στόχους που θέλετε να πετύχετε.

Ανάλυση απαιτήσεων

Οι απαιτήσεις κάθε εταιρείας είναι διαφορετικές, για τον λόγο αυτό από τα πρώτα στάδια της συνεργασίας, παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο απαιτήσεων, το οποίο θα καλύπτει τις προσδοκίες της εταιρείας, χωρίς να υπερβαίνει το κόστος της επένδυσης.

Κατασκευή

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί την δημοφιλή πλατφόρμα WordPress, για την δημιουργία της εταιρικής ιστοσελίδας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα είναι τα εξής: 1. Ευκολία χρήσης 2. Διαχείριση της ιστοσελίδας από παντού 3. Επεκτασιμότητα 4. Προσαρμοστικότητα 5. Ασφάλεια

Έλεγχος καλής λειτουργίας

Το τελικό στάδιο καλής λειτουργίας περιλαμβάνει τα εξής: 1. Αναβάθμιση όλων των λειτουργιών 2. Έλεγχος ταχύτητας της ιστοσελίδας 3. Έλεγχος λειτουργίας των μέτρων ασφαλείας 4. Έλεγχος σωστής προβολής σε Pc - Tablet - Κινητά

Πρόσθετες υπηρεσίες

Δημιουργία & Διαχείριση social media

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και διαχείριση της προβολής της επιχείρησης σας στα κοινωνικά δίκτυα. Με καθημερινή δημιουργία περιεχομένου στα πιο σημαντικά social media, προβάλουμε αποδοτικά την επιχείρηση σας με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Δημιουργία Facebook & Google ads

Η χρήση νέων τρόπων διαφήμισης των προϊόντων & υπηρεσιών μιας επιχείρησης είναι επιβεβλημένη. Άμεση προβολή σε συγκεκριμένο κοινό και γεωγραφική περιοχή, είναι μερικοί τρόποι στόχευσης της διαφήμισης. Ακόμη η απόδοση της διαφήμισης είναι μετρήσιμη, αντίθετα με τους παραδοσιακούς τρόπους (τηλεόραση - ραδιόφωνο - φυλλάδια).

Βελτιστοποίηση SEO

Ένας σημαντικός τρόπος αύξησης της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας αποτελεί η βελτιστοποίηση εμφάνισης στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης Google. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην χρήση καλών πρακτικών βελτιστοποίησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για την καλύτερη κατάταξη.

Χρονοδιάγραμμα

Εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα:

Σεπτέμβριος - Οκτώβριος

Έρευνα & Ανάλυση απαιτήσεων
1 εβδομάδα
Κατασκευή
1 - 2 εβδομάδες
Τελικός έλεγχος & Έναρξη
1 εβδομάδα
Δημιουργία & επεξεργασία social media
1 εβδομάδα

Η επένδυση σας

Παρακάτω σας αναλύουμε το συνολικό κόστος της κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κατασκευή ιστοσελίδας
€250.00
Δημιουργία & επεξεργασία social media
€120.00

Σύνολο: €370

Έγκριση πρότασης

Θέλουμε να συνεργαστούμε και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση του νέου σας project. Αν και εσείς το επιθυμείτε, συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο σας με λατινικούς χαρακτήρες (πχ KOSTAS PAPADOPOULOS) και πατήστε αποδοχή (accept).

This proposal has already been approved!

Η εταιρεία nooss.gr - it & web solutions, προσφέρει λύσεις στον τομέα του διαδικτύου από το 2012. Βοηθάμε κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν την προβολή τους και κατ επέκταση τον κύκλο εργασιών τους, με την χρήση νέων τεχνολογιών. Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την πρώτη μέρα, ώστε να καταφέρουμε μαζί, να πετύχουμε τους στόχους τους!