Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ανδρικών αξεσουάρ manfist.gr

Λεπτομέρειες του έργου

Ο Λάζαρος είναι ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος manfist.gr. Η αγάπη του για το ανδρικό αξεσουάρ και η έλλειψη που υπάρχει στο συγκεκριμένο “niche market” τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει το δικό του eshop καθαρά για ανδρικά αξεσουάρ.

Βραχιόλια – Δαχτυλίδια – Κολιέ – Σκουλαρίκια – Μανικετόκουμπα – Πορτοφόλια

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος, για να προσφέρετε τα προϊόντα σας – όποια και αν είναι – σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επιλέξαμε το WooCommerce για την υλοποίηση του eshop, είναι εύκολο στην εκμάθηση, στον χειρισμό, στην προσθήκη προϊόντων, έχει ένα καλό σύστημα αναφορών για να εξάγει ο έμπορος κάποια βασικά συμπεράσματα.

Χρησιμοποιήσαμε ένα ελκυστικό για το ανδρικό κοινό θέμα, από την πρώτη σελίδα καταλαβαίνεις τι εμπορεύεται το ηλεκτρονικό κατάστημα. Εύκολο μενού για την πλοήγηση και του πιο αρχάριου και φυσικά γρήγορο checkout για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μετά από το πρώτο έτος λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, προσθέσαμε και μια επιπλέον γλώσσα για να μπορεί να παραγγείλει και από άλλες χώρες όποιος το επιθυμεί.

Η αρχική ανάλυση και ο σωστός σχεδιασμός του έργου, σχεδόν πάντα αποδίδουν και προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Εσείς ακόμη να το τολμήσετε; Είμαστε στην διάθεση σας, να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο σας βήμα.

2018
manfist.gr
Κοινοποίησε το